IMPLANTOLOGIA I CIRUGIA ORAL

Els implants dentals són com arrels artificials, creats per substituir dents absents o perduts per qualsevol causa, capaços d’integrar-fins al punt de conviure de forma sana i totalment natural amb la resta dels teixits de la boca.

La cirurgia oral es realitza per a resoldre determinats problemes de la cavitat oral com: extracció de peces dentàries com els queixals del seny, eliminació de lesions bucals i quists, regeneració òssia preimplantològica.

 

Implants unitaris

Implant de titani que substitueix l’arrel perduda de la dent original. S’integra amb l’os de forma biocompatible i es col·loca una corona individiual per substituir la peça. Màxima estètica i funcionalitat.

Corones fixes sobre implants

Dentadura complerta suportada per 6 o 8 implants dentals. Al estar fixada amb implants, elimina la necessitat d’utilitzar adhesius per a dentadures. Recuperi el seu somriure natural, torni a mastegar com ho feia abans.

Dentaduras complertes extraibles

Dentadura complerta estabilitzada amb 2, 4 o 6 implants. Es pot extreure mitjançant uns ancoratges per a la seva neteja i manteniment. Opció senzilla i econòmica.

Regeneracio òsea per a implants

Regeneracions òssia per a implants: En parlar de regeneració d’os per a implants i de les tècniques d’augment ossi hem de valorar l’os disponible, l’os necessari i l’os útil.

QUÈ ÉS UN IMPLANT DENTAL I COM ES COL.LOCA?

PROCEDIMENT PER A LA COL·LOCACIÓ D'IMPLANTS DENTALS

En primer lloc, cal avaluar i valorar el pacient per determinar quina és la solució més adequada al seu problema. Les proves requerides solen ser una revisió rutinària i estudis radiogràfics com una radiografia panoràmica i periapical, en alguns casos serà necessari un TAC dental. A partir d’aquestes proves es poden determinar algunes característiques de l’os com la qualitat, densitat, amplada o alçada per escollir adequadament la mida i posició de l’implant. Així, es passa a planificar la intervenció quirúrgica per a la col·locació dels implants.

Després d’un pre-tractament antibiòtic i una sèrie de recomanacions prèvies, es col·loca l’implant a partir d’una intervenció quirúrgica.

Una vegada els implants col·locats han cicatritzat, es passa a la fase protètica en què es col·loquen les pròtesis dentals definitives i, finalment, s’entra en una fase de control en què cal portar a terme un manteniment i higiene adequats i visitar periòdicament el dentista per establir un control.

La intervenció és ambulatòria i no implica la internació del pacient i la recuperació sol ser ràpida i el període de post-operatori no sol implicar complicacions. El temps total del tractament pot anar des de 90 dies fins als 4 o 5 mesos.

Revisió i 1era Visita Gratuïta