Sobre Nosaltres

Benvinguts a la nostra clínica dental

A Institut Dental Centelles t’oferim un grup de professionals altament qualificats i amb una llarga experiència en el sector per ajudar-te a millorar el teu somriure. Comptem amb l’equipament i la tecnologia més avançada per fer la millor diagnosi i tractament.

A Institut Dental Centelles som un equip d’odontòlegs professionals que dia a dia treballa per què els nostres pacients obtinguin el major benestar.

A Institut Dental Centelles sabem la importància que té la salut bucodental i de quina manera pot arribar a condicionar la qualitat de vida de les persones.

El nostre objectiu és oferir-te els millors serveis i tractaments del mercat:

  • Totes les especialitats en odontologia
  • Especialistes amb àmplia experiència
  • Tractaments de màxima qualitat

La clau del nostre èxit es basa en l’atenció, la proximitat i el caliu amb els quals vetllem per cadascun dels nostres pacients, oferint sempre els millors tractaments amb la tecnologia més avançada.

Els nostres especialistes

Som un equip que està constantment formant-se perquè la teva salut bucal estigui en les millors mans. El nostre tracte és personalitzat ja que abans de res som una clínica familiar.

Dra. Beatriz Baños

COEC 1358

Dra. Paula Hauteville

COEC 7818

Dra. Maria Sitges

COEC 7289

Dr. Álvaro de la Iglesia

COEC 7744

Aux. Anna

Ens importa

El bon tracte al pacient, la qualitat dels materials i la professionalitat són les nostres prioritats.

T’oferim bones condicions econòmiques i el finançament per al teu tractament.

Volem facilitar el tractament, per això t’oferim un ampli horari d’atenció per poder flexibilitzar amb hores convingudes segons la comoditat del pacient.