ESTÈTICA DENTAL

El somriure és un element que afecta de forma vital a la nostra imatge personal, el nostre estat d’ànim i la nostra confiança en nosaltres mateixos. El nostre equip d’especialistes li proposarà un enfocament multidisciplinari amb les diferents opcions de tractament per millorar el seu somriure, com són el blanquejament dental, les carilles de porcellana, carilles de composite, àcid hialurònic.

ESTÈTICA DENTAL

Carilles dentals de porcellana

Les carilles són fines peces que s’adhereixen a la part externa de la dent i s’utilitzen per a corregir defectes de les dents i donar un aspecte natural, alhora que proporcionen força i resistència comparable a l’esmalt de la dent natural.

ESTÈTICA DENTAL

Carilles de composite

Són un tractament d’estètica dental, és una fina capa de resina sintètica que s’adhereix a la dent. És un tractament econòmic, pel que fa a les carilles de porcellana.

ESTÈTICA DENTAL

Blanquejament dental

El blanquejament consisteix a eliminar de l’esmalt, per mitjà de substàncies químiques, totes aquelles partícules que alteren el seu color original i així blanquejar el to de la dent. Hi ha dues opcions l’emblanquiment de clínica o l’ambulatori. Per a més informació contacta amb nosaltres.

Revisió i 1era Visita Gratuïta